André Hazes jr. presenteert 'Rad Van Fortuin' op SBS6

woensdag 20 juli 2016

Niemand minder dan André Hazes jr. neemt de presentatie in handen van 'Rad Van Fortuin'. Het legendarische spelprogramma is vanaf 22 augustus om 20.00 uur dagelijks te zien bij SBS6.

André Hazes jr. verheugt zich op zijn debuut als presentator van de dagelijkse primetime show: 'Ik vind het fantastisch om het bekende Rad van fortuin te mogen presenteren. Ik ga het spel op mijn manier leiden en daarbij vind ik de sfeer heel belangrijk. Ik ga dus veel lol maken met de kandidaten en de wekelijks wisselende Leo of Leontine. Ik hoop daarmee zowel kijkers die het 'Rad van Fortuin' van vroeger kennen, als nieuwe kijkers aan te spreken!'

De 22-jarige zanger hield de gemoederen flink bezig door het posten van een filmpje op zijn social media waarin hij vertelde een grote tatoeage te nemen voor een belangrijke gebeurtenis.


Morgen het eindresultaat en leuk nieuws!!🙏🏼 (Geluid aan)

Een video die is geplaatst door Andre Hazes Jr (@andrehazesjr) op

In de tweede video die zojuist verschenen is, bleek dat zijn vaste tattoo artist Dex een groot 'Rad Van Fortuin' op zijn rug heeft gezet.

In juni werd bekend dat het 'Rad Van Fortuin' terugkeert op televisie als dagelijkse show bij SBS6. De spelformule blijft hetzelfde, maar het programma wordt wel aangepast aan deze tijd. Naast André Hazes jr. als nieuwe presentator zal wekelijks een andere Leo of Leontine de bordjes omdraaien.

'Rad Van Fortuin vanaf 22 augustus elke werkdag om 20.00 uur bij SBS6.


Lees ook:
SBS6 brengt 'Rad van Fortuin' terug en zoekt nieuwe Leo of Leontine

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
SBS6

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers