Animatieserie 'De Avonturen van K3' bij RTL Telekids

donderdag 31 maart 2016

De gloednieuwe animatieserie van K3, 'De Avonturen van K3', beleeft op vrijdag 1 april 2016 (géén grap) haar première bij RTL Telekids, op het kanaal van RTL 8.

Vanaf dan zijn Hanne, Marthe en Klaasje elke doordeweekse dag rond 7.55 uur als cartoonfiguren te zien in een vrolijke serie vol avontuur, humor en glamour & glitter. Het is voor het eerst dat de meiden van K3 in een animatieserie voorkomen.


Hanne, Klaasje en Marthe zijn trots op de serie.'‘Het is zó gek, maar ook zó leuk om jezelf te zien als getekend figuurtje en dan ook nog eens je eigen stem te horen', aldus Hanne.

Klaasje: 'Wat leuk is aan de animatieserie, is dat onze alter ego's in 'De Avonturen van K3' veel meer over the top avontuur meemaken dan wij in het echte leven. Optreden op de Bahama's bijvoorbeeld, dat is iets wat we zelf echt niet snel doen' (lacht).

'We hebben de afgelopen maanden veel nieuwe dingen beleefd: een eerste interview, eerste fotoshoot, eerste concerten, eerste album… En dan nu onze eerste animatieserie met onze eigen stemmen. Dat is wel echt heel bijzonder!', zegt Marthe.

Over 'De Avonturen van K3'
In de serie gaan de zangeressen van K3 op wereldtournee. Ze beleven een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei onverwachte humoristische avonturen op hun pad tegenkomen.
Lief en eigenwijs, slim en bruisend. Zo zijn ze. En met hun in stilte lijdende chauffeur aan het stuur van de tourbus, weten de meisjes van K3 nooit wat hen te wachten staat ná de volgende bocht in de weg en kunnen ze gewoonweg geen nee tegen avontuur zeggen… Lukt het ze een weeshuis te redden van de plannen van projectontwikkelaars, snode juwelendieven te ontmaskeren, een verlegen monster in een meer te beschermen tegen jagers met kwade bedoelingen én toch nog hun concert op tijd halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

'De Avonturen van K3', vanaf 1 april elke doordeweekse dag om 7.55 uur bij RTL Telekids, op het kanaal van RTL 8.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers