Anna wint zesde seizoen 'Heel Holland Bakt'

maandag 4 februari 2019

Anna is de kersverse winnaar van het MAX-programma 'Heel Holland Bakt'. Dat werd zojuist bekend gemaakt in een spannende finale, waarin ze haar medefinalisten in een nek-aan-nekrace versloeg.

Anna mag zich vanaf vandaag de Beste Thuisbakker van Nederland 2018/2019 noemen.


Dit seizoen was Heel Holland Bakt voor het eerst in de winter te zien. Anna 'overleefde' 9 afleveringen, versloeg meer dan 500 andere kandidaten en volbracht maar liefst 27 bakopdrachten. Anna is blij dat ze het grootste televisiegeheim van Nederland eindelijk kan delen met anderen: 'Ik dacht dat ik flauwviel toen m’n naam werd genoemd! Ik had wel goed commentaar gehad, maar dat wil nog niet zeggen dat je jezelf de winnaar kunt noemen; ook niet in je hoofd. Maar het is me gelukt en dat voelt als een droom. Ik kan het nog steeds niet geloven!'

Het spektakelstuk van de finale, de laatste opdracht van dit seizoen, was een Gravity Cake: een baksel waar zwaartekracht geen invloed op lijkt te hebben. Volgens de jury, bestaande uit culinair publicist Janny van der Heijden en Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, was Anna in negen afleveringen niet van haar stuk te krijgen: zij was dit seizoen de meest constante bakker in de tent.

Nu Anna Beste Thuisbakker van Nederland is, breekt een nieuwe periode aan! Maandag 4 februari is ze samen met haar medefinalisten te zien in 'Smaakt Naar Meer' om 22.10 uur op NPO 1, gepresenteerd door André van Duin. Vanaf woensdag 6 februari bakt Anna om de week in 'Tijd voor MAX'. Vanaf 17.10 uur op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers