Antoinette Beumer verbindt zich aan RTL

maandag 4 februari 2019

Regisseur en schrijfster Antoinette Beumer verbindt zich aan RTL/Videoland als Creative Producer Fictie. In deze functie zal zij zich voornamelijk bezighouden met de ontwikkeling van nieuwe titels op gebied van series, films en documentaires, het scouten van talent en het initiëren van samenwerkingen waaronder coproducties met het buitenland.

Ze is de komende zes maanden verbonden aan RTL en als de samenwerking van beide kanten goed bevalt, keert ze terug na de opnames van haar film 'Mijn vader is een vliegtuig'.


RTL CEO Sven Sauvé: 'We zijn trots en blij dat we kunnen aankondigen dat Antoinette Beumer zich bij RTL aansluit. Met haar halen we een zeer ervaren maker en vooral ook een fantastische verhalenverteller in huis. Aangezien we steeds meer fictie in eigen huis ontwikkelen voor zowel de zenders als Videoland zijn haar expertise en netwerk van onnoemelijke waarde. Naast een vakvrouw is Antoinette ook nog eens een inspirerend en leuk mens met een goeie dosis relativering en humor.'

Antoinette Beumer is regisseur van onder meer 'Hertenkamp', 'Spangen', 'De Gelukkige Huisvrouw', 'Loft' en 'Soof'. In 2018 verscheen haar debuutroman 'Mijn vader is een vliegtuig'.

Persbericht RTL
http://www.rtl.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers