Antoinette Hertsenberg biedt patiŽnten en zorgmedewerkers een platform in 'Zorg.nu'

donderdag 25 augustus 2016

AVROTROS komt na succestitels als 'Radar' en 'Opgelicht?!' vanaf dinsdag 4 oktober met het nieuwe journalistieke programma 'Zorg.nu'.

Het programma informeert over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, belicht hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes en laat zien wat deze in de praktijk voor mensen betekenen. 'Zorg.nu' biedt niet alleen een platform voor patiënten, maar ook voor de 1,5 miljoen mensen die in de zorg werken. Het programma is vanaf 4 oktober elke dinsdag live te zien bij AVROTROS om 21.25 uur op NPO 1.


Naast de titel van het tv-programma, is 'Zorg.nu' ook de website van het online platform voor patiënten en zorgmedewerkers. De website biedt vanaf half september het laatste zorgnieuws, een uitgebreide encyclopedie met ziektes en aandoeningen en tips voor een gezonde leefstijl. De bezoeker vindt er ook een forum waarin patiënten en zorgmedewerkers het dialoog met elkaar aan kunnen gaan. 'Zorg.nu' roept nu al iedereen op om via de website hun zorgverhalen met het programma te delen.

'Zorg.nu', vanaf 4 oktober elke dinsdag om 21.25 uur bij AVROTROS op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers