Audities 'Popstars 2009' vandaag van start

vrijdag 3 juli 2009

Vandaag zijn de audities voor het nieuwe seizoen van 'Popstars' van start gegaan. Na het succes van vorig jaar komt SBS 6 met een nieuwe editie van de verpletterende talentenjacht. Er hebben zich dit keer 6603 gegadigden aangemeld om kans te maken op een plek in de popsensatie van 2009. De komende weken zullen de kandidaten hun zangtalent laten horen in Spant! te Bussum aan de jury die bestaat uit Henkjan Smits, Patricia Paay en Maurice Wijnen. De presentatie is in handen van het gouden duo Nance en Gerard Joling.

D


it jaar hebben maar liefst 6603 kandidaten zich aangemeld voor 'Popstars 2009'. Dit is een verdubbeling van het aantal aanmeldingen van vorig jaar. De succesvolle familieshow trok afgelopen december op het hoogtepunt 2,3 miljoen kijkers die in de spannende finale zagen hoe Déon, Steffie en Brandi onder de naam RED! tot de winaars van Popstars 2008 werden verkozen.

RED!

Vanochtend ging het drietal spontaan langs bij radiostation Q-music. Hier werden zij enthousiast ontvangen door dj's Menno Barreveld, Jeroen Kijk in de Vegte en Gijs Staverman. In de radioshow maakten Déon, Brandi en Steffie bekend dat ze vanwege het mooie weer een zomerhit uit gaan brengen. De luisteraars konden via sms een keuze maken uit een aantal covers. De meeste stemmen gingen uit naar het zomerse nummer 'Conga' van Gloria Estefan & The Miami Soundmachine. RED! duikt nu meteen de studio in en zal vrijdag 10 juli hun versie van dit nummer in de ochtendshow van Ruud de Wild ten gehore brengen.

'Popstars 2009', vanaf vrijdag 14 augustus 2009 om 20.30 uur op SBS 6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers