AVROTROS verwelkomt Dionne Stax

donderdag 13 juni 2019

Dionne Stax verbindt zich vanaf oktober 2019 exclusief aan AVROTROS. Ze zal meerdere programma's gaan presenteren voor de omroep te beginnen met 'DNA Onbekend'.

Ook zal ze vanaf 1 januari 2020 samen met Toine van Peperstraten een nieuw doordeweeks radioprogramma gaan presenteren op NPO Radio 1.


Bart Barnas, mediadirecteur AVROTROS, is erg blij met de komst van Dionne: 'Dionne heeft haar sporen inmiddels ruimschoots verdiend als presentatrice van het NOS-journaal, verkiezingsavonden en documentaires. In relatief korte tijd heeft ze bewezen dat ze een uitstekende en veelzijdige presentatrice is. Het is goed nieuws voor de publieke omroep dat Dionne ervoor kiest om zich bij AVROTROS verder te ontwikkelen als allround presentatrice op televisie en radio.'

Dionne Stax: 'Ik vind het ongelooflijk spannend om het warme bad van de NOS na 12 jaar te verlaten. Ik kijk terug op vele mooie en bijzondere momenten en ben de NOS erg dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen. Tegelijkertijd voel ik dat ik klaar ben voor een nieuwe stap. Door het brede aanbod van de programma’s van AVROTROS kan ik nog meer van mezelf laten zien. Naast 'DNA Onbekend' zijn er andere nieuwe tv-programma’s in ontwikkeling en ik kijk er ook erg naar uit om dagelijks radio te gaan maken.'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers