Baby op komst in derde seizoen 'Dokter Tinus'

woensdag 13 augustus 2014

Vieze luiers, piepende speeltjes, warme flesjes melk en beschuit met muisjes. Het is niks voor dokter Tinus (Thom Hoffman) maar toch zit hij er straks tot over zijn oren in, in het nieuwe seizoen van de gelijknamige succesvolle SBS6-serie.

Zijn geliefde Lisa (Jennifer Hoffman) is namelijk in verwachting. En deze kleine spruit is niet het enige nieuwe gezicht in de serie. Het belooft een reeks vol nieuwe ontwikkelingen te worden. Het derde seizoen van 'Dokter Tinus' is vanaf woensdag 3 september wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6.


In het nieuwe seizoen kan dokter Martinus Elsenbosch (in de volksmond Dokter Tinus) er niet omheen: hij wordt vader. Hier staat hij echter niet echt om te springen. Wat hij wel graag wil, is terug naar Amsterdam en zijn oude beroep van chirurg weer oppakken. En dan zit de dokter ook nog met zijn aanhoudende bloedfobie die hem in de weg staat.

Bekende gezichten dit seizoen
In het derde seizoen vindt er een wisseling plaats in de bekende vast cast van Dokter Tinus. Rik Hoogendoorn neemt namelijk de rol van de plaatselijke klusjesman Bert over van Jack Wouterse. Rik is vooral bekend van zijn rol in 'Sesamstraat', maar de acteur was ook te zien in 'Kees & Co' en presenteerde lange tijd 'Het Sinterklaasjournaal'.

Naast de vaste cast komen er ook veel bekende gezichten langs in een gastrol. Zo is Mary-Lou van Stenis (o.a. bekend van 'Vrienden voor het Leven' en 'Spijkerhoek') te zien als Edith, voormalig studiegenoot en ex-collega van dokter Tinus. Tevens verschijnt Margreet Blanken ('Medisch Centrum West' en 'Spoorloos Verdwenen') als zijn tante Marthe, psychiater op zoek naar rust. Johnny Kraaijkamp ('Het Zonnetje in Huis'), Marian Mudder ('Baantjer'), Lieneke Le Roux ('de Hoofdprijs'), Marjan Luif ('Jiskefet') en Margot Ros ('Toren C') passeren ook de revue.

'Doc Martin'
'Dokter Tinus' is een Nederlandse bewerking van de Engelse serie 'Doc Martin'. Engeland kent inmiddels vijf seizoenen. Ook zijn er bewerkingen gemaakt in Duitsland, Frankrijk, Griekenland en Spanje.

'Dokter Tinus', vanaf 3 september om 20.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers