'Beau Blijft Binnen' gaat door bij RTL 4

vrijdag 10 april 2020

Na het succes van de afgelopen weken, blijft Beau van Erven Dorens nog tot en met eind april bij RTL 4 te zien met 'Beau Blijft Binnen'. Live vanuit zijn huiskamer in Amsterdam praat Beau over alles dat ons op dit moment bezighoudt. Hij gaat ieder weekend in gesprek met mensen die graag hun verhaal kwijt willen in deze tijd dat velen van ons thuis moeten blijven.

Beau van Erven Dorens over ‘Beau Blijft Binnen’: 'Lekker kletsen met de mensen thuis. Soms grappig, soms verdrietig, soms informatief. Er gaat van alles fout, mijn kinderen lopen door het beeld en ik schakel af en toe naar het testbeeld, maar dat hoort er juist bij. Het is live en we zitten bij mij in de huiskamer. Ik verheug me echt de hele week op die uitzendingen. Want ik weet voor een groot gedeelte niet wat er gaat gebeuren. En die spontaniteit levert een interessante spanning op. Het is eigenlijk radio op tv. Ik noem het ook wel ‘piraten tv’.'

'Beau Blijft Binnen', tot en met 25 april iedere vrijdagavond (na 'Jinek') en zaterdagavond (na 'BankGiro Miljonairs')  te zien bij RTL 4.


 


Lees ook:
Ga dit weekend in gesprek met Beau van Erven Dorens (VIDEO!)
Beau van Erven Dorens vanaf 4 mei terug bij RTL 4 met 'BEAU'
Bron: persbericht RTL Nederland
http://www.RTL4.nl
Meer artikels over RTL 4

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers