Beau heeft spijt over medewerking 'De Gouden Kooi'

vrijdag 13 juli 2007

Televisiepresentator Beau van Erven Dorens, nog steeds onder contract bij Tien, heeft spijt van zijn medewerking aan het omstreden realityprogramma 'De Gouden Kooi'.

In e

en radioprogramma van de NPS formuleert hij het als volgt: 'Ik heb het een paar keer gezien en vind het meesterlijk gemaakt, praktisch gezien. Maar ik vind het niveau van de mensen abominabel, vreselijk. Je kunt er beter iemand bijzetten die het een beetje recht zet en die zegt: 'Jongens dit kan niet. Je kunt niet zomaar iedereen gaan zitten naaien, je bent volop in beeld.'

Verder wil hij geen moreel oordeel vellen over het programma, maar hij suggereert wel om het te verhuizen naar de late avond. Beau verleende, net als collega Gordon, zijn medewerking bij de kick off van het programma. Hij haalde toen één van de kandidaten thuis op en begeleidde hem naar zijn 'Gouden Kooi'.

Bron: AD

DOSSIER: De Gouden Kooi (RTL 5)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers