Beau van Erven Dorens maakt comeback bij RTL

vrijdag 29 mei 2015

Na vijf jaar afwezigheid keert Beau van Erven Dorens dit najaar terug bij RTL. Dat maakte Beau gisteravond zelf bekend in 'RTL Late Night' waar hij Humberto live overviel met het nieuws.

Beau heeft een contract voor drie jaar getekend bij RTL en is vanaf dit najaar te zien met het RTL 4-programma 'Real Men'. In deze door Eyeworks geproduceerde zesdelige serie gaat een groep van vijf  'echte' mannen de ultieme uitdaging aan om hun gezondheid te verbeteren en fitter te worden. Deze mannen maken zich totaal geen zorgen over hun gewicht en slechte gewoonten, althans dat is wat ze zeggen. Van quinoa of spelt hebben ze nog nooit gehoord en aan yoga of mindfulness hebben ze nog nooit gedaan. Maar daar gaat eindelijk verandering in komen tot grote opluchting van hun vrouwen.

Beau van Erven Dorens over zijn comeback: 'Ik ben heel blij dat ik weer aan de slag ga bij RTL, de zender waar ik ooit ben begonnen en veel historie mee heb. Ik verheug me er zeer op om mij volledig te storten op de leuke, uitdagende en mooie programma's die ik mag presenteren en maken.'

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL Nederland: 'Ik heb altijd gezegd en gehoopt dat Beau terug zou keren naar RTL. Nu het moment daar is, zijn we heel erg blij. Hij is een zeer ervaren en getalenteerde presentator, die met zijn unieke toon, durf en jongensachtige nieuwsgierigheid veel kan toevoegen aan onze zenders. Ik merkte na een paar gesprekken alweer hoe ontzettend veel leuke ideeën en programma's er zijn waar Beau enorm veel aan kan toevoegen. Ik verheug me zeer op zijn komst .'

Vanaf 2001 was Beau anchorman van 'RTL Boulevard' en daarnaast was hij ook te zien als presentator van 'Dancing With The Stars', 'Deal or No Deal', 'Ik Hou Van Holland' en 'Het Zesde Zintuig'. In augustus 2009 maakte Beau de overstap naar SBS waar hij onder meer 'Shownieuws' presenteerde. Maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan daarom is Beau terug op zijn oude vertrouwde honk bij RTL.

'Real Men' is dit najaar te zien bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers