Beau van Erven Dorens presenteert nieuwe sensationele hypnoseshow 'You're Back In The Room'

dinsdag 14 juli 2015

Dit najaar presenteert Beau van Erven Dorens de nieuwe sensationele hypnoseshow 'You're Back In The Room' bij RTL 4.

In dit hilarische programma brengt een hypnotiseur wekelijks een team van vier mensen onder hypnose. Vervolgens moeten zij in diverse spelrondes een zo groot mogelijk geldbedrag bij elkaar winnen. Beau van Ervan Dorens zorgt er als charismatische spelleider voor dat alles in goede banen loopt.


De vier deelnemers, die volkomen vreemden voor elkaar zijn, krijgen tijdens hun hypnose opdrachten ingefluisterd door een hypnotiseur. Hierdoor wordt het volbrengen van het spel net iets moeilijker, frustrerender en -voor de kijker thuis-  grappiger gemaakt. Hoe goed de kandidaten omgaan met hun hypnotische hindernissen bepaalt hoeveel geld ze gezamenlijk verdienen.

Het programma bestaat uit drie spelrondes: een creatieve ronde, een quiz en een BN'ers ronde. In het finalespel wordt uiteindelijk bepaald hoeveel van het verdiende geld de kandidaten daadwerkelijk mee naar huis mogen nemen. Maar uiteraard worden ze voor dat beslissende spel ook eerst nog even onder hypnose gebracht...

De vierdelige reeks 'You're Back In The Room' wordt geproduceerd door Blue Circle.

'You're Back In The Room', wekelijks vanaf vrijdag 28 augustus om 20.30 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers