Beau van Erven Dorens trok op met daklozen

zaterdag 23 juli 2016

Voor het nieuwe programma 'The Amsterdam Project', dat dit najaar is te zien bij RTL 4, is Beau van Erven Dorens maandenlang opgetrokken met daklozen in Amsterdam. Hij vertelde daarover vrijdag in 'RTL Late Night'.

Van Erven Dorens bedacht 'The Amsterdam Project' samen met een vriend naar aanleiding van een Brits onderzoek. Daaruit bleek dat daklozen zichzelf een toekomst kunnen bieden met de juiste hulp.


De 'RTL Boulevard'-presentator volgde vijf daklozen in Amsterdam. Zij die werden geselecteerd voor het programma kregen elk 10000 euro. 'Wij geven de daklozen geld waarmee ze alles mogen doen', aldus Beau. 'De hulp is fantastisch, het geld is fantastisch, maar het gaat om de liefde.'

Bron: Telegraaf.nl

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers