Beau van Erven Dorens vanaf 4 mei terug bij RTL 4 met 'BEAU'

dinsdag 24 maart 2020

Beau van Erven Dorens heeft zojuist bij 'RTL Boulevard' bekend gemaakt dat hij met ingang van 4 mei terugkomt met zijn late night talkshow 'BEAU' bij RTL 4.

Hij neemt hiermee het stokje over van Eva Jinek. In de dagelijkse talkshow neemt Beau, op geheel eigen wijze, de dag door met kijkers en actuele gasten. Live vanuit de Artis Studio in Amsterdam bespreekt hij het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen. Beau: 'Ik heb er ontzettend veel zin in!'


'BEAU' is vanaf 4 mei van maandag tot en met donderdag om 21.30 uur en op vrijdag om 22.00 uur te zien bij RTL 4. Hiermee houdt RTL vast aan de uitzendtijden die nu voor 'Jinek' gelden. Het programma wordt geproduceerd door PilotStudio.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers