Bezoekersaantal Tien.tv verdubbeld ten opzichte van 2006

vrijdag 6 april 2007

De website van Tien blijft het onverminderd goed doen. Afgelopen maart werd www.tien.tv bezocht door maar liefst 1.521.382 unieke bezoekers. Dat is twee keer zoveel dan maart 2006 en tevens het hoogste aantal dat tot nu toe werd bereikt. Populaire onderdelen van de site zijn De Gouden Kooi, Programma Gemist en De Wedstrijden.

D


e ruim anderhalf miljoen bezoekers waren goed voor dik 43 miljoen pageviews, meer dan vier keer zoveel als maart 2006 en een groei van ruim 5 miljoen bezochte pagina's ten opzichte van vorige maand.

Ook de stijging van het aantal opgevraagde streams is indrukwekkend en in vergelijking met maart 2006 verachtvoudigd. In maart 2007 bedroeg het aantal opgevraagde streams in totaal 8.500.000, dat zijn er bijna 2 miljoen meer dan in februari van dit jaar.

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers