Binnenkort nieuw seizoen 'De Nieuwe Uri Geller' bij SBS6

zaterdag 15 november 2008

Vrijdagavond maakte 'SBS Shownieuws' bekend dat SBS6 binnenkort met een nieuw seizoen van 'De Nieuwe Uri Geller' komt. De mentalistenshow was begin dit jaar de grote verrassing, goed voor gemiddeld meer dan een miljoen kijkers. Mentalist Ramana won uiteindelijk in maart de trofee, en toert rond in het land om zijn mentalisme te delen met bezoekers.

Also

f één nieuwe Uri Geller niet genoeg is komt er een tweede serie. In deze serie, die volgens Uri Geller op hetzelfde stramien gebouwd wordt, zullen wederom mentalisten aan de slag gaan om het nieuwe mentalistische talent te worden. De show kende in bijna alle uitzendlanden wel controverse. Door diverse critici wordt het mentalisme als goedkoop gegoochel afgeschilderd. Er zijn talrijke filmpjes op YouTube te vinden die het gegoochel moeten aantonen. Uri Geller gaf in reactie daarop dat mentalisme niet gaat om de kracht, maar om de show en het entertainment.
 
Begin 2009 staat 'De Nieuwe Uri Geller' wederom op het tijdslot van 20.00 uur op de zaterdagavond. Waarschijnlijk gaat 'Sterren Dansen Op Het IJs' ook weer van start begin volgend jaar, al is SBS6 niet echt scheutig over het grote amusement in januari.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers