BN'ers proberen te overleven in nieuwe reeks 'Expeditie Robinson'

maandag 12 juli 2010

In het twaalfde seizoen van de avontuurlijke RTL 5-realityserie 'Expeditie Robinson', startend op 2 september, is het dit keer de beurt aan bekende Nederlanders en Vlamingen om de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aan te gaan. Een VIP-behandeling staat zeker niet op het menu voor de BN'ers en BV'ers, die gelijk vanaf de eerste dag alle schroom overboord gooien.

Vanuit eigen land verruilen Dennis Weening, Maxim Hartman, Regina Romeijn, Saar Koningsberger, Lange Frans, Nienke Römer, John van Lottum, Kim Feenstra  en Sebastiaan Labrie onze drassige kleibodem voor een onbewoond Maleisisch eiland. Vanuit België gaan Sergio, Stephanie Clerckx, Martine Prenen, Sugar Jackson, Tatiana Silva, Iwein Segers, Zsofi Horvath en Antony Arandia het overlevingsavontuur aan. Presentatie is in vertrouwde handen van Eddy Zoëy en Evi Hanssen.


'Expeditie Robinson 2010' is hard en confronterend als nooit tevoren en staat bol van de verrassingen. Onze BN’ers tonen zich in al hun kwetsbaarheid en waar sommigen door het ijs zakken, stijgen de meesten ver boven zichzelf uit.

'Expeditie Robinson', vanaf donderdag 2 september wekelijks om 20.30 uur bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2010: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers