BNN gaat op zoek naar 'Allerslechtste Echtgenoot van Nederland'

maandag 12 november 2012

Is jouw echtgenoot een ontzettende workaholic, megajaloers, een extreme sloddervos, een geobsedeerde hobbyist of een Don Juan die met iedereen staat te flirten? Dan is BNN naar hem op zoek!

In navolging van 'De Allerslechtste Chauffeur Van Nederland' gaat presentator Ruben Nicolai komend voorjaar op zoek naar De Allerslechtste Echtgenoot Van Nederland. Geen brokkenpiloten en snelheidsduivels dit keer, maar mannen die er volgens hun vrouw weinig van bakken in de relatie. In het BNN-programma nemen acht mannen het tegen elkaar op om te bewijzen dat ze lang niet zo’n slechte kerel zijn als hun vrouw iedereen wil doen geloven. Vrouwen kunnen hun echtgenoot nu opgeven via http://echtgenoot.bnn.nl. Het programma is vanaf 3 april 2013 te zien bij BNN op 3.

'De Allerslechtste Echtgenoot Van Nederland' heeft altijd hoofdpijn op het moment dat hij moeten presteren, controleert de sms'jes en Facebook van zijn partner, kan de verjaardag van zijn vrouw niet onthouden, speelt dag in dag uit met de modeltreintjes in zijn man cave, heeft te veel aandacht voor hitsige meiden in de kroeg of vindt dat het enige recht van zijn vrouw het aanrecht is. Ruben Nicolai: 'Ik ben benieuwd hoe het met de gemiddelde echtgenoot is gesteld. Veel dramatischer dan de chauffeurs kan het niet worden!'

Onder begeleiding van een strenge maar rechtvaardige jury worden de mannen wekelijks getest. Ze worden blootgesteld aan verleidelijke proeven en lastige praktijksituaties om haarfijn te laten zien hoe ze als echtgenoot functioneren. Na acht weken gaat de allerslechtste echtgenoot er met de dubieuze titel vandoor. De man die de meeste vooruitgang boekt, wint een tweede huwelijksreis naar een paradijselijk oord.


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
BNN

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers