BNN komt met app voor nieuw seizoen van 'Feuten'

zaterdag 24 augustus 2013

Vanaf dit nieuwe seizoen van 'Feuten' kun je - waar je maar wilt, wanneer je maar wilt - afleveringen vooruit kijken met de 'Feuten'-app.

En waar de echte 'Feuten'-freak al een paar jaar met smart op zit te wachten: je kunt hiermee ook zelf lid worden van HSC Mercurius. Natuurlijk moet je wel eerst worden ontgroend, zodat je vervolgens op kunt klimmen binnen de virtuele vereniging. Zijn je vrienden ook lid? Dan kun je zelfs een eigen dispuut beginnen binnen HSC Mercurius.


Ondertussen krijg je een super spannende extra verhaallijn, die niet op tv te zien zal zijn. De applicatie is speciaal ontwikkeld voor seizoen 3 van 'Feuten', dat 26 augustus om 21.25 uur van start gaat op Nederland 3. De gratis 'Feuten'-app is gemaakt door Spektor en Elastique in opdracht van BNN en vanaf nu te downloaden via de Android of iPhone appstore.

Tim Murck (founder Spektor én Olivier de Ruyter in de serie) over de app: 'Naast het bekijken van de volgende aflevering en extra scènes kun je binnen de 'Feuten' applicatie werken aan je status door allerlei opdrachten uit te voeren. Zoals bij elke vereniging worden ijver en een prominente status beloond. Wat ik alvast weg kan geven is dat we een extra zaal bij de filmpremière hebben geregeld waar de meest prominente leden voor uitgenodigd worden. Maar er is meer. Veel meer. Downloaden en lid worden dus….'

In de eerste aflevering van seizoen 3 proberen Wagtmans, Noordzij en Beeksma hun carrière een kickstart te geven op een Mercurius netwerkborrel. Hier komt Bram in contact met de bitchy Fleur Haverkamp, gespeeld door Victoria Koblenko ('Bloedverwanten', 'Vuurzee'). Zij rekruteert Wagtmans voor een succesvol advocatenkantoor. Zijn eerste taak: het zoontje van de baas Vincent Francken ('Robert de Hoog', 'Nova Zembla') een plekje bezorgen in zijn prominente studentenhuis Ithaka.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers