BNN zoekt studenten voor nieuwe reeks van 'Feuten'

dinsdag 16 augustus 2011

Er kan weer worden gebrald, gezopen en gezooid. En er kunnen natuurlijk weer hertjes worden geschoten. Niet alleen door de sjaars die deze week intreeweek hebben, maar ook door iedereen die in het tweede seizoen 'Feuten' speelt. Binnenkort beginnen de opnamen voor de dramaserie met ballen en BNN zoekt figuranten.

Ben of ken jij een student die wel zin heeft om een beetje te figureren? Meld je nu aan op http://feuten.bnn.nl.

Net als in het eerste seizoen van 'Feuten' hebben Manuel Broekman, Hanna Verboom en Tim Murck de hoofdrollen. Manuel: 'Supermooi dat 'Feuten' terug komt! Niet alleen leuk om Bram Wagtmans weer tot leven brengen, maar ook om weer met deze te gekke cast en crew te werken. Wil je erbij zijn? Meld je aan als figurant en wie weet staan we binnenkort samen op de set!'

'Feuten' is een dramaserie over het Nederlandse studentencorps. In het eerste seizoen stortte slagerszoon Bram Wagtmans zich in de ontgroening van de prominente studentenvereniging H.S.C Mercurius. Eenmaal geïnaugureerd ontdekte hij het goede leven van het corps, maar raakte hij ook verwikkeld in een moordschandaal. Meer info over dit seizoen is te vinden op http://feuten.bnn.nl.

'Feuten' wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pupkin Film.


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers