BNN's 'Ranking the Stars' zoekt publiek!

woensdag 13 juni 2007

Welke tien mannen gaan zichzelf blootgeven in BNN's Ranking the Stars? De tien namen zijn bekend: Jan Smit, Ruud de Wild, Beau van Erven Dorens, Xander de Buisonjé, Filemon Wesselink, Henkjan Smits, Jeroen Kijk in de Vegte, Winston Gerschtanowitz, Jamai Loman en Giel Beelen gaan vanaf vrijdag 21 september van 20.25 uur tot 21.05 uur bij BNN op 3 de strijd met elkaar aan.

B


NN's Ranking the Stars wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw en is het beste te typeren als een spannende, confronterende en vooral humoristische personalityshow waarin tien mannelijke sterren zichzelf blootgeven. Paul de Leeuw: " Ik heb er ontzettend veel zin. Het is een goed gezelschap, die ik heel wat vragen te stellen heb. Vorig jaar hadden we enorm veel hilariteit in het kippenhok. Met mannen zal het anders worden, spannender denk ik, omdat ze meer durven te zeggen over elkaar.  En het zijn allemaal wel mannetjes, dus de kippen worden vervangen door de haantjes. Ik kan niet wachten, dat begrijp je..."

Elke week worden de mannen vragen voorgelegd over zichzelf en over de anderen. De mannen moeten een lijstje maken van één tot en met tien waarin ze zichzelf en de anderen moeten rangschikken. Dezelfde vraag is gesteld aan een panel van honderd mensen. De man met de meest overeenkomstige antwoorden wint het spel. Ondertussen leren we de mannen veel beter kennen, want elke plaats op de lijst moet wel gemotiveerd worden. Dat kan leiden tot verrassende uitspraken over en weer, want wie zet je op plaats tien en wie op plaats één en waarom? Alle tien mannen worden regelmatig en veelvuldig geportretteerd in de media. Zo ontstaan beeldvorming en imago's. BNN's Ranking the Stars laat zien hoe de mannen er zelf over denken en hoe ze naar anderen kijken.

De opnames vinden plaats op 25, 26 juni en 9, 10 juli van 09.30  uur tot 15.00 uur in Almere. Publiek kan zich aanmelden via rankingthestars@bnn.nl.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers