'Boer Zoekt Vrouw' overklast sportuitzendingen

maandag 31 december 2007

Ook dit seizoen van de KRO-datingshow 'Boer Zoekt Vrouw' haalt weer ongekende kijkcijfers binnen. Het programma staat geprogrammeerd op een mooi prime-time slot op Nederland 1. Net na het 'NOS journaal' haken wekelijks vele mensen in om de belevenissen van de boeren te volgen.

D


e meeste recente cijfers van Stichting Kijkonderzoek geven aan dat er zondagavond om 20.30 uur zo'n 2.917.000 mensen interesse toonden in het wel en wee van de boeren en hun mogelijke partners. Deze cijfers waren voldoende om alle sportuitzendingen achter zich te laten. RTL Voetbal kon met 2.272.000 kijkers toch nog redelijk scoren, al is dat programma voorbij als 'Boer Zoekt Vrouw' begint. 'Miljoenenjacht' wat recht tegenover het programma staat houdt er echter wel een flinke deuk aan over.

De Publieke Omroepen van domineren daarmee het kijkcijferrijtje. De nummers drie ('Schaatsen', 1.824.000) en vier ('De Reünie' 1.812.000) horen ook toe aan de publieke omroep.

Bron: DVHN

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers