Bovennatuurlijke avonturen in nieuwe Nickelodeon-serie 'Nachtwacht'

dinsdag 30 augustus 2016

Nickelodeon neemt je vanaf woensdag 31 augustus elke woensdag mee op avontuur met de nieuwe fictiereeks 'Nachtwacht'!

In 'Nachtwacht' maak je kennis met de vrienden Vladimir, Keelin en Wilko. Op het eerste gezicht doodgewone tieners, maar niets is minder waar: alle drie beschikken ze over bovennatuurlijke krachten en moeten ze het rustige dorpje Schemermeer zien te beschermen wanneer blijkt dat het dorp een poort blijkt te zijn naar de onderwereld. Van mummies tot trollen en andere rare wezens; de drie helden van de 'Nachtwacht' strijden om het dorp veilig te houden.


Iedere aflevering neemt de kijker mee op een spannend, maar ook soms hilarisch avontuur. Naast dat de drie helden met hun bovennatuurlijke krachten anders zijn dan anderen, hebben ze toch dezelfde perikelen als andere tieners. De stoere weerwolf Wilko, de slimme vampier Vladimir en de elf Keelin doen er alles aan om net als iedere andere puber te leven; niemand mag van hun geheim afweten! Samen met herbergierster Ella, hun vriendin Sacha en de norse Inspecteur Cooper beleven ze spannende avonturen in Schemermeer.

'Nachtwacht' is een productie van Studio 100. De hoofdrollen worden onder andere gespeeld door Giovanni Kemper (bekend van 'So You Think You Can Dance'), Louis Thyssen, Celine Verbeeck, Kristine van Pellicom, Peter van de Velde en Sven de Ridder.

'Nachtwacht', vanaf 31 augustus iedere woensdag om 14.30 uur op Nickelodeon.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers