Britt Dekker doet verslag van het 'NPO Zapp Sinterklaasfeest'

woensdag 6 november 2019

Op zaterdag 23 en zondag 24 november wordt in de Jaarbeurs Utrecht het grootste Sinterklaasspektakel van het jaar gehouden: het 'Zapp Sinterklaasfeest'!

Samen met Sinterklaas, Malle Pietje, Wellespiet én de Pietenband wordt het weer één groot feest.


Ook K3, Kinderen voor Kinderen, Brugklas de Musical, Mega Mindy, Rachel en het testteam van 'Checkpoint', Fenna en Joe, Sterre en Anne-Mar vieren het feestje met Sinterklaas mee. Natuurlijk zijn jouw favoriete Zappelin-vriendjes ook aanwezig. De show wordt gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Dit jaar doet niemand minder dan Britt Dekker verslag van het 'Sinterklaasfeest' met backstage-interviews en spelletjes met de artiesten. Je kunt haar volgen via het YouTube-kanaal en het Instagram-account van NPO Zapp.

Extra show op zaterdag 23 november
Wegens groot succes is er op zaterdag 23 november een extra show toegevoegd: dat betekent dat het maar liefst 4 keer feest is! Vier het 'Zapp Sinterklaasfeest' op zaterdag 23 november om 12.00 uur (extra show) en om 16.00 uur en op zondag 24 november om 11.00 en 15.00 uur in de Jaarbeurs Utrecht. Voordat het feest losbarst maakt de Pietenband er een feestje van, kun je op de foto met verschillende vriendjes van Zappelin en heeft Piet misschien alvast wat lekkers.

KRO-NCRV en Omroep MAX zenden het 'Zapp Sinterklaasfeest' op woensdag 27 november (15.30 uur), vrijdag 29 november (16.25 uur), zaterdag 30 november (12.00 uur), zondag 1 december (15.30 uur) en donderdag 5 december (16.05 uur) uit op NPO Zapp.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers