Britt Dekker naast Jochem van Gelder in 'Het Beste Idee van Nederland'

donderdag 12 juni 2014

Dit najaar keert het succesvolle tv-programma 'Het Beste Idee van Nederland' terug bij SBS6. Naast presentator Jochem van Gelder schittert de altijd nieuwsgierige Britt Dekker als verslaggever, die de dames en heren uitvinders het spreekwoordelijke hemd van het lijf vraagt.

Op geheel eigen wijze gaat ze op zoek naar het verhaal achter hun uitvinding. Trots laat Britt weten: 'Ik vind het geweldig dat ik de zaterdagavondshow van SBS6 mag gaan doen met Jochem van Gelder. Wat ik helemaal leuk vind, is dat het 'Het Beste Idee van Nederland' is. Ik keek dat altijd al! Het lijkt mij geweldig om al die grappige, gekke en super goede ideeën straks voorbij te zien komen.'


Met 'Het Beste Idee van Nederland' start SBS6 een nieuwe zoektocht naar fantastische uitvindingen van Nederlandse bodem. Groot of klein, jong of oud, iedereen met een goed idee of briljante uitvinding kan zich opgeven voor de nieuwe zaterdagavondshow van SBS6. Verschillende ideeën uit het programma zijn in productie genomen waaronder: De Lunch Locker, BBQ-blok, snelschiller en schenkhulp. Andere winnende ideeën zijn o.a. ZzzleepLight, Wandelstokklem en De Altijd Open Deur.

Iedereen die al jaren rondloopt met ook zo’n goed idee, kan nog tot 20 juni terecht op http://www.sbs6.nl/idee.

In het nieuwe seizoen van de SBS6-show heeft elke aflevering een finalist. In de laatste aflevering strijden de finalisten vervolgens voor de winst. De winnaar ziet niet alleen zijn of haar idee in productie gaan, maar wordt daarnaast ook nog beloond met een geldprijs.

'Het Beste Idee van Nederland', vanaf zaterdag 25 oktober om 20.00 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers