Buddy Vedder nieuwe presentator 'Kids Top 20'

donderdag 27 augustus 2015

Buddy Vedder is vanaf zaterdag 5 september te zien als nieuwe presentator van het AVROTROS-programma 'Kids Top 20'. Hij vervangt daarmee Monique Smit die sinds 2008 het programma presenteerde.

De 'Kids Top 20' is een hitlijst, volledig samengesteld door kinderen. Wekelijks kunnen zij via de website of de app stemmen op hun favoriete muziek. De 20 hits met de meeste stemmen vormen de 'Kids Top 20'.

In iedere aflevering is Buddy te gast bij een Nederlandse basisschool waar hij in een splinternieuw decor populaire artiesten ontvangt en met de kids danst op liedjes uit de hitlijst. Ook komen de meest actuele en hippe trends in het programma aan bod.

Vedder kijkt uit naar zijn nieuwe klus. 'Ik vind het enorm vet en een grote eer om het programma waar ik vroeger naar keek nu zelf te mogen presenteren. Mijn grote liefde voor muziek wil ik graag met de kinderen delen. Het is een toffe uitdaging om dit programma, dat al 13 jaar een hit is, naar een nóg hoger level te kunnen tillen. Daar heb ik onwijs veel zin in!'

Buddy Vedder
Buddy Vedder (1994) studeerde in 2015 af aan de Frank Sanders Akademie te Amsterdam. Tijdens zijn opleiding produceerde hij op 18-jarige leeftijd een eigen bewerking van de musical 'The Wild Party'. Naast het runnen van de productie, vertolkte hij ook de rol van Mr. Black. In theaterseizoen 2014/2015 was hij naast 'Misery' - een 'feel bad' musical ook te zien in de jeugdvoorstelling 'Op Stap' en 'Heerlijk duurt 't Langst'. Daarnaast is Buddy als stemacteur regelmatig te horen in de meest uiteenlopende animatieseries, zoals 'Avatar' en 'Lego Star Wars'. Sinds juni 2015 is Buddy te zien als Rover Dekker in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'.

'Kids Top 20', vanaf 5 september iedere zaterdag om 8.10 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers