Bundesliga 3 jaar exclusief bij Talpa

donderdag 8 juni 2006

Talpa heeft met ingang van het voetbalseizoen 2006/2007 de exclusieve uitzendrechten verworven van de wedstrijden uit de Duitse Bundesliga. De overeenkomst is afgesloten voor een duur van drie jaar en omvat de uitzendrechten van alle live wedstrijden en samenvattingen voor alle mediaplatforms in Nederland, met uitzondering van de mobiele telefoon.

D


e Bundesliga behoort tot de meest sterke en boeiende voetbalcompetities van Europa. Veel Nederlandse spelers en trainers zijn actief op de Duitse velden, onder anderen de internationals Khalid Boulahrouz, Nigel de Jong, Rafael van der Vaart (allen HSV) en trainer Bert van Marwijk (Borussia Dortmund).

De Bundesliga vormt een welkome aanvulling op het reeds bestaande pakket van voetbalrechten bij Talpa. Dit omvat onder meer voetbal uit de Nederlandse Eredivisie en Eerste Divisie, de KNVB beker, uitwedstrijden van het Nederlands Elftal, uit- en thuiswedstrijden Jong Oranje, EK Jong Oranje in 2007 en de Italiaanse Serie A.

De overeenkomst met Talpa kwam tot stand dankzij bemiddeling van 'The Sportsman Media Group', in opdracht van de organisatie Betandwin.com. De Ligaverband/Deutsche Fu▀ball Liga heeft voor de komende drie seizoenen de internationale distributierechten van de Bundesliga toegewezen aan Betandwin.com

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers