Cartoon Network introduceert vierde 'Powerpuff Girl'

dinsdag 17 oktober 2017

Ontmoet Bliss, de verdwaalde tienerzus van Blossom, Bubbles, en Buttercup, die is teruggekeerd naar Townsville om haar ware vermogen van haar superkrachten te ontdekken - waaronder vliegen, teleportatie, telekinesie en super sterk zijn!

Niemand minder dan Robin Martens spreekt de stem van Bliss in, de vierde Powerpuff Girl voor Cartoon Network Nederland. Bliss heeft haar debuut gemaakt bij Cartoon Network today in een vijfdelig film evenement: 'The Powerpuff Girls: Power of Four'.


Lang voordat Blossom, Bubbles en Buttercup bestonden heeft Proffesor Untonium een klein meisje genaamd Bliss gecreëerd. Zij belichaamde dezelfde eigenschappen. Ze was slim, lief en ongelofelijk krachtig. Na een mysterieuze verdwijning is ze jarenlang door niemand gezien. Nu is ze als tiener teruggekeerd met de ontdekking dat ze drie superhelden zussen heeft! Samen sterker en herenigd als familie kunnen de vier Powerpuff Girls hun krachten bundelen om voor het slapen gaan de wereld te redden!

'Powerpuff Girls: Power of Four', is op 25 november te zien zijn bij Cartoon Net work. De exclusieve première van deze vijf afleveringen vindt plaats op 21 oktober om 15.00 uur tijdens het Cinekid Festival in Amsterdam.

Persbericht Media Tornado/Cartoon Network
http://www.cartoonnetwork.nl
Meer artikels over Cartoon Network BE

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers