'Celblok H' keert terug met een derde seizoen

maandag 19 januari 2015

Vanavond is de laatste bloedstollende aflevering van seizoen twee te zien bij SBS6 maar de fans hoeven niet lang zonder de gedetineerden te leven. De succesvolle serie 'Celblok H' krijgt een derde seizoen waarin Isa Hoes terugkeert in de rol van Suus Kramer.

Ook Eva van de Wijdeven is in het nieuwe seizoen te zien als Freddy Hendriks. De gevangenis PI de Banckert wordt ook in het derde deel van Celblok H geleid door directrice Agnes Brinkhorst, gespeeld door Barbara Pouwels. Het bloedstollende einde van het tweede seizoen van 'Celblok H' is maandag te zien om 20.30 uur bij SBS6.

In de aflevering van vorige week was te zien hoe Suus uit de gevangenis kon ontsnappen. Vanavond is te zien met welk doel ze PI de Banckert verlaten heeft. De plannen van Suus hebben niet alleen vergaande consequenties voor haarzelf maar ook voor Lies die juist op vrije voeten is gekomen. Ook gevangenisbewaarder Altan komt dankzij Suus in de problemen. Ondertussen is directrice Agnes Brinkhorst in alle staten door de ontsnapping van Suus maar wordt er ook een duister geheim blootgelegd door gevangenisbewaarder Beer.

Cijfers
Gemiddeld volgden 918.000 mensen (inclusief uitgesteld kijken) de spannende verwikkelingen van Suus en haar medegedetineerden tijdens het tweede seizoen van 'Celblok H'. In de commerciële doelgroep 20-54 was hiermee het gemiddelde marktaandeel 13,5 procent. 'Celblok H' is gebaseerd op de Australische serie Wentworth waar op dit moment ook het derde seizoen opgenomen wordt van deze spannende dramaserie.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers