'Chateau Meiland' wint Gouden Televizier-Ring

donderdag 10 oktober 2019

De Meilandjes hebben het woensdagavond geflikt: 'Chateau Meiland' heeft de Gouden Televizier-Ring gewonnen! 'Ik vind het echt bizar wat we hier allemaal meemaken, he?', vertelde Erica nog verbijsterd aan 'Shownieuws'.

Maxime reageert met: 'Het is voor mij een wolk hoor, moet ik zeggen, ik besef het nog niet. Het is allemaal zo snel gegaan, al die maanden!'


Ook Martien reageert voor de camera van 'Shownieuws': 'Ja, we zijn enorm trots en nogmaals, alle fans, alle kijkers van 'Chateau Meiland', enorm bedankt! We zijn dolblij!'

Ze hebben de Gouden Televizier-Ring in handen gekregen, nadat het Nederlandse publiek massaal op het SBS6-programma heeft gestemd. Dat betekent dat 'Chateau Meiland' officieel het favoriete programma van Nederland is! Daarmee laten ze de programma’s 'Expeditie Robinson' en 'Beste Zangers' achter zich.

Het realityprogramma kreeg 55% van de stemmen. 'Het is fantastisch voor SBS', jubelde Martien Meiland in zijn bedankwoord. 'Wij hebben jullie deze zomer uit het slijk getrokken', aldus de kasteelheer, die vlak voordat hij dé ring om zijn vinger mocht schuiven nog zei niets mee te krijgen van het succes. 'Het schijnt een hit te zijn, maar wij zitten in dat chateau en krijgen niks mee.' Martien sloot zijn bedankje af met de inmiddels beroemde woorden 'wijnen, wijnen, wijnen'.

Bron: sbs6.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers