Comedian Edson Da Graça wordt Social Reporter Comedy Central

vrijdag 6 september 2019

Stand-up comedian en presentator Edson da Graça wordt de vaste Social Reporter van Comedy Central. Edson zal verslag doen van verschillende events voor Comedy Central in Nederland.

Edson over zijn nieuwe rol: 'Ik ben erg enthousiast over de samenwerking, Comedy Central is voor mij de perfecte plek om mijn passie voor presenteren en comedy te combineren met deze nieuwe uitdaging.'

En hij schiet gelijk in de roos met deze samenwerking, want dit weekend neemt Edson de volgers van Comedy Central mee naar de The Comedy Central Roast of Alec Baldwin in Los Angeles. Daar doet hij voor de eerste keer als Comedy Central Social Reporter verslag vanaf de rode loper, de spectaculaire show zelf en alle celebrities die hij tegenkomt. Zijn rode loper ervaring in Los Angeles is alvast een goede opwarmer voor Edson om zich voor te bereiden op de Nederlandse editie, The Comedy Central Roast of Ali B waar hij ook uitgebreid verslag van zal doen via alle social en online kanalen.

Volg Edson dit weekend op de rode loper in L.A. via Instagram
The Comedy Central Roast of Alec Baldwin wordt aanstaande zaterdag en zondag opgenomen vanuit het Saban Theatre in Los Angeles en is op maandag 16 september om 20.30 uur te zien in Nederland op Comedy Central (een dag later dan in de V.S.).

Houd #BaldwinRoast in de gaten voor het laatste nieuws!
Op dinsdag 17 december neemt Ali B plaats op de Comedy Central Roast-stoel om onder vuur genomen te worden door andere bekende Nederlanders! Hiermee wordt hij toegevoegd aan de Nederlandse Comedy Central Roastee Wall of Fame met Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol. Wie er plaatsneemt in het Roast-panel wordt na de zomer bekend gemaakt.

The Comedy Central Roast wordt ieder jaar geproduceerd door Mas Media in opdracht van Viacom-zender Comedy Central.

Op zondag 6 oktober is Standup Economics Festival, het Festival dat economie en comedy samen brengt. Edson is hierbij aanwezig en zal als Comedy Central Social Reporter uitgebreid verslag doen via alle social en online kanalen.

Tijdens Standup Economics Festival worden er op zes verschillende locaties in de binnenstad van Groningen topeconomen onder scherp ondervraagd door comedians in shows als ‘Zo sloop je de wereldhandel in 3 eenvoudige stappen’, ’17 Miljoen sukkels’, en ‘Dan had je maar in Blaricum geboren moeten worden’. De line-up bestaat naast Jörgen Raymann, Tex de Wit, Raoul Heertje en Anne Neuteboom onder anderen ook uit wetenschapsjournalist Eveline van Rijswijk, econoom Heleen Mees en de minister van Economische Zaken Eric Wiebes.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers