Dít is het team van 'VTBL'

vrijdag 21 december 2018
Foto: RTL 7 - © RTL 2019

Het nieuwe voetbalprogramma 'VTBL' heeft zijn opstelling bekendgemaakt. Aanvoerder Humberto Tan presenteert vanaf zondag 20 januari wekelijks dit nieuwe voetbalprogramma live bij RTL 7.

Zijn vaste selectie bestaat uit onder meer uit Theo Janssen, Jimmy Floyd Hasselbaink, Bart Nolles en Simon Zijlemans.


Elke zondagavond om 20.00 uur neemt Humberto met zijn gasten het laatste voetbalnieuws door en bespreekt het afgelopen weekend. Naast zijn spelers uit de vaste basisopstelling, die wisselend zullen aanschuiven, zitten er ook iedere week actuele gasten bij Humberto aan tafel. Alle gasten zijn bekende gezichten uit de voetbalwereld. Analisten, oud-voetballers, actieve voetballers, journalisten, zolang het maar over volkssport nummer één gaat. Daarbovenop neemt iedere week een voetballer met een bijzonder verhaal plaats in de kleedkamer van 'VTBL' en brengt Simon Zijlemans al het social nieuws rondom de veelbesproken voetballers en hun dagelijkse bezigheden. Vanuit de perskamer van 'VTBL' houdt Bart Nolles iedereen op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Verder blikt hij terug op de wedstrijden waar 'VTBL' dat speelweekend aanwezig was.

'VTBL' staat niet alleen voor het nieuwe televisieprogramma, ook de het online voetbalplatform van RTL draagt vanaf januari de naam 'VTBL'. Via de app, website en de social pagina’s blijven echte liefhebbers 24/7 op de hoogte van al het voetbalnieuws.

'VTBL', vanaf zondag 20 januari wekelijks om 20.00 uur live bij RTL 7.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers