'Dance Dance Dance' spektakel barst los bij SBS6

maandag 2 september 2019
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2019

In een nieuw seizoen van 'Dance Dance Dance' trakteren elf nieuwe BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de Munk met zijn dochter Bo, zangeres Sharon Doorson met acteur Géza Weisz en zanger Vinchenzo met online content creator Nochtli Peralta Alvarez.

Voor het eerst doet er ook een trio mee: Lisa, Shelley en Amy van OG3NE! Er wordt op hoog niveau gedanst, waarbij de populairste videoclips en onvergetelijke filmscènes aan bod komen. Alle dansers gaan voor dé perfecte choreo’s en de uiteindelijke winst! Het nieuwe seizoen is vanaf vrijdag 27 september te zien bij SBS6.

Onder leiding van Wendy van Dijk en Jandino Asporaat dansen de koppels en het trio de sterren van de hemel met verrassende choreografieën op de allergrootste hits: van ABBA en Michael Jackson tot de meest actuele hits uit de Top 50. Naast de vertrouwde juryleden Timor Steffens en Igone de Jongh, is presentator en voormalig danser Jan Kooijman aan het team toegevoegd om de kandidaten te beoordelen.

De deelnemers dansen niet alleen voor zichzelf en het publiek, maar ook voor een door henzelf gekozen goed doel. Dit jaar zijn dat Meta Kids (Susan en Thomas), Het Vergeten Kind (Danny en Bo), Stichting Hulphond Nederland (Sharon en Géza), KWF Kankerbestrijding (Vinchenzo en Nochtli) en het Longfonds (OG3NE). Al deze goede doelen zijn aangesloten bij de VriendenLoterij en werken aan hun gezamenlijke missie: het stimuleren van welzijn en gezondheid in Nederland. Hoe doorstaan de dansers de loodzware trainingen? Wie overtreft zichzelf keer op keer? En wie blijken uiteindelijk de allerbeste dansers en gaan er vandoor met de felbegeerde titel?

'Dance Dance Dance' wordt geproduceerd door Talpa Producties en de bedragen die bij elkaar worden gedanst zijn mogelijk gemaakt door de deelnemers van de VriendenLoterij.

'Dance Dance Dance', wekelijks vanaf vrijdag 27 september om 20.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers