'Dancing on Ice' keert deze winter terug op SBS6

vrijdag 18 oktober 2019

'Dancing on Ice' is terug! Het oude, vertrouwde live TV-spektakel voor de hele familie krijgt de beste plek op de zender: de zaterdagavond.

Negen bekende Nederlanders, Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske DeWall, gaan samen met hun professionele danspartners de strijd met elkaar aan. Zij zullen alles op alles zetten om de jury te overtuigen van hun ijsdanskwaliteiten om zo steeds een ronde verder te komen. De presentatie van dit grote live ijsspektakel is in handen van Winston Gerschtanowitz en is te zien vanaf zaterdag 7 december op SBS6.


Deze week begint het avontuur. De negen deelnemers en hun ijsdansprofessionals starten met trainen. Ze zullen hard aan de bak moeten, want de lat in Dancing on Ice ligt hoog. De strenge vakjury beoordeelt en becommentarieert elke ijsdans. Ze letten niet alleen op combinaties van sprongen, lifts en spectaculaire moves, maar ook of de ijsdansers het publiek en de kijker kunnen verbazen, ontroeren en overtuigen. Niet onbelangrijk, want de kijker stemt mee en vanaf de derde aflevering moet steeds een deelnemer de show verlaten tot er in de finale één winnaar overblijft. Begeven de bekende Nederlanders zich op glad ijs of schaatsen ze de sterren van de hemel?

'Dancing on Ice' wordt geproduceerd door Talpa Producties.

'Dancing on Ice', wekelijks vanaf zaterdag 7 december om 20.00 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers