'De Film van Dylan Haegens' is nu te zien op Netflix

maandag 22 april 2019

Na het overweldigende succes van de bioscoopfilm van YouTube sensatie Dylan Haegens maakt distributeur Just Entertainment bekend dat de familiefilm 'De Film van Dylan Haegens' nu ook via Netflix te bekijken is.

De populariteit van de film blijft ongekend groot. Team Dylan Haegens is sinds de release op Netflix een overweldigend aantal keer getagd op social media door fans die laten zien dat ze de film nu thuis bekijken. 


Met meer dan 1,5 miljoen abonnees op YouTube is Dylan Haegens al jarenlang een begrip in de wereld van social media en afgelopen zomer presenteerde hij als eerste Nederlandse YouTuber een eigen film, in samenwerking met 2CFILM en Just Film Distribution. Haegens vertolkt zelf de hoofdrol. Voor de andere leden van Team Dylan Haegens, bestaande uit Marit Brugman, Teun Peters en Rick Vermeulen, zijn de andere hoofdrollen weggelegd. De film bevat de kenmerkende humor en spanning die fans van de leden van het YouTube kanaal gewend zijn.

Dylan Haegens
Haegens is een van de eerste Nederlandse YouTubers. Hij begon in 2008 met het uploaden van zijn eerste video’s. Inmiddels is hij uitgegroeid tot één van de grootste YouTube sterren van Nederland. Hij verkreeg zijn bekendheid met de populaire 'top 10' en 'cliffhanger' video’s met zijn teamgenoten Teun Peters, Rick Vermeulen en zijn vriendin Marit Brugman.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers