'De Gouden Kooi': EXIT Angelique

zaterdag 4 november 2006

Miljonair Angelique heeft 'De Gouden Kooi' moeten verlaten. Pleidooien werden gehouden en vragen werden afgevuurd. Angelique en Sylvia hebben zich beiden kranig geweerd, goed beseffend dat hun lot in handen van de andere Miljonairs lag.

I


edere bewoners moest uiteindelijk de naam van degene die ze weg wilden op een kaartje schrijven. Net ervoor kregen ze nog een filmpje te zien waaruit bleek dat de afvaller nog de mogelijkheid kreeg om het hele weekend van de luxe te genieten. De uiteindelijke exit is pas gepland op maandag om twaalf uur.

Nadat iedereen zijn of haar stem heeft uitgebracht leggen de Miljonairs hun kaartje voor zich neer. Angelique en Sylvia besterven het van de zenuwen. Een overzicht van de stemronde:

- Stephan: Angelique
- Eveline: Angelique
- Brian: Sylvia
- Natasia: Sylvia
- Bart: Sylvia
- Ilona: Angelique
- Nena: Angelique

Angelique bleef vrij  kalm bij het verdict: 'Ik heb er vrede mee en ik ben heel blij voor mijn buurvrouw. Ik hoop dat jullie helpen pakken, want ik heb geen zin om hier nog het hele weekend te blijven. Dan ga ik liever naar mijn kindjes.'

Bron: Talpa

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via
dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

TV-Visie Poll: Wat is jouw favoriete zender?
STEM NU

DOSSIER: De Gouden Kooi (RTL 5)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers