'De Gouden Kooi': exit miljonair Eric?

vrijdag 8 juni 2007

Het echte leven op tv... Nu de soaps aan hun zomerstop beginnen (of al bezig zijn) zapt de kijker steeds meer naar 'De Gouden Kooi' bij Tien. De miljonairs zorgen dan ook dagelijks voor een variatie aan verhaallijnen. Nu dreigt miljonair Eric weer dat hij 'De Gouden Kooi' zal verlaten!

Een

exit of niet? Het zal de kijker weer even in spanning kunnen houden. Eric is het geruzie van de voorbije weken meer dan zat. In een gesprek met medebewoonster Natasia laat hij doorschemeren te twijfelen aan zijn verblijf in 'De Gouden Kooi'.

'Met de gang van zaken kan ik mezelf niet vereenzelvigen. Ik lijk hier wel een crècheleider', aldus Eric. Als Natasia hem probeert te overhalen wordt hij nog duidelijker: 'Dat is niet de enige reden, heb zo veel waardevols in mijn leven! Al die vrienden en familie... Ik word ontzettend gemist! Alle stijl en klasse is hier verdwenen. Ik voel me hier geen miljonair, maar een gedetineerde.'

DOSSIER: De Gouden Kooi (RTL 5)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers