'De Gouden Kooi': toen waren er nog vijf...

dinsdag 4 december 2007

De kijkers op RTL5 hebben er nog niets van meegekregen, maar op de livestreams van 'De Gouden Kooi' waren de laatste dagen spannende ontwikkelingen te zien. De code van het programma werd eenmaal gebroken en passie leidde tot een tweede vertrek.

De b

ewoners hebben in de regel een vast pispaaltje, en de laatste periode was Dennis dat. Helemaal toen een voormalig 'Beauty and the Nerd' deelneemster langskwam, een flirt van Dennis. Nadia, zijn vriendin waarmee hij een haat/liefde verhouding heeft, kon dit maar moeilijk verkroppen en bekokstoofde een plan om Dennis eruit te stemmen. Ze kreeg daarbij twee andere bewoners mee.

Zover liet Dennis het echter niet komen. Hij besloot de eer aan zichzelf te houden en liet weten te willen vertrekken. Agressie, irritatie en woede hebben er echter wel aan bijgedragen dat een camera moest sneuvelen. Dennis werd uit de villa verwijderd na dit gebeuren.

Liefde kruipt echter waar het maar gaan kan, en Nadia ruilde de woede in om haar vriendje te troosten. Ze vertrok dus vrijwillig uit de villa. Nu zijn de bewoners met vijf, mogelijk komen er twee nieuwe bewoners, volgens de regels zou dat wel moeten namelijk. Vanaf vrijdag is alles op televisie te zien, tot dan kan het huis live gevolgd worden via de livestreams.

Bron: De Telegraaf

DOSSIER: De Gouden Kooi (RTL 5)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers