De Nieuwe Uri Geller: live uit Keulen

dinsdag 15 januari 2008

SBS 6 profiteert graag mee van het feit dat er elders al een decor staat voor 'De Nieuwe Uri Geller', het nieuwe programma van de zender dat binnenkort start. De show wordt namelijk live vanuit het Duitse Keulen uitgezonden vanaf 26 januari.

E


en en ander is op te maken uit een oproep naar publiek. Dat publiek moet een redelijke afstand afleggen om in de studio te kunnen komen. Het is te verwachten dat er dus vooral Duits publiek op de tribunes zal zitten. Of de show uit Keulen blijft komen, of dat het decor met de tijd verkast wordt is de vraag. Een en ander is afhankelijk van de looptijd van de show in Duitsland, waar de Duitstalige versie wordt uitgezonden onder de naam 'The Next Uri Geller' bij ProSieben, een zusterkanaal van SBS 6.

De keuze om het zo op te lossen is hoe dan ook erg typisch. We zullen moeten afwachten om te zien of deze opzet werkt.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers