De Roelvinkjes in 'Effe Geen Cent Te Makken' bij SBS6

dinsdag 24 juli 2018

'Effe Geen Cent Te Makken' is terug! In het nieuwe seizoen gaat dé showbizzfamilie van Nederland, de Roelvinkjes, de uitdaging aan. Ze verlaten hun huis in de dure PC Hooftstraat en nemen hun intrek in een bekende minimawijk in de hoofdstad.

Een maand lang gaan Dries, zijn vrouw Honoria en zijn zoons Dave en Donny (die voor deze gelegenheid weer thuis komen wonen) op een houtje bijten: ze moeten leven van een bijstandsuitkering.  Vanaf woensdag 19 september is bij SBS6 te zien hoe ze het ervan afbrengen.


Makkelijk zullen ze het niet krijgen. Dries en Honoria zijn niet vies van bubbels, restaurants, mooie kleren, chique winkels én dure bolides. Zoonlief Dave is een veelgevraagd DJ en verdient goed. De benjamin van de familie, Donny, is inmiddels ook een bekende Nederlander en ook hij schnabbelt aardig wat geld bij elkaar. Lukt het De Roelvinkjes om hun nieuwe huis in te richten voor slechts 1000 euro en een maand lang te leven met een minimum aan middelen en geld? Dat betekent een huishoudboekje bijhouden… ook iets waar ze nog nooit van gehoord hebben.

Nu ze er toch zijn, gaan ze er vol voor en willen ze zich met hart en ziel inzetten voor een goed doel én voor hun nieuwe buurt. Maar worden ze wel met open armen ontvangen? Voor hun buren is het leven op bijstandsniveau tenslotte de keiharde realiteit…

'De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken' is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties.
 
Uitzending wekelijks vanaf woensdag 19 september om 20.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers