De vertrouwde dinsdagavond van Net5 is terug

maandag 7 januari 2019

De dinsdagavond wordt weer als vanouds bij Net5 met jouw favoriete series. Vanaf 8 januari zijn er gloednieuwe afleveringen van de hitserie 'Grey's Anatomy' en vanaf 15 januari is de introductie van de nieuwe Amerikaanse ziekenhuisserie 'New Amsterdam'.

Hierin volgen we dokter Max Goodwin. Hij is de nieuwe medisch directeur van New Amsterdam, een van de oudste openbare ziekenhuizen van de Verenigde Staten. Goodwin heeft als doel om het verwaarloosde ziekenhuis in New York rigoureus te hervormen door de bureaucratie te doorbreken en zo de allerbeste zorg aan zijn patiënten te bieden.


'Grey's Anatomy'
Net5 is dé zender van 'Grey's Anatomy' in Nederland. In het nieuwe jaar gaan we verder met seizoen 15. We trappen op 8 januari af met een twee uur durende première waarin de dokters van het Gray Sloan Memorial ziekenhuis strijden om een nieuwe functie. Meredith is afgeleid en worstelt om gefocust te blijven en Amelia en Owen onderzoeken hun relatie.

'New Amsterdam'
Deze Amerikaanse ziekenhuisserie ging in oktober 2018 van start bij NBC. De van oorsprong negendelige reeks werd wegens succes al snel opgeschroefd naar twintig afleveringen. Het op waarheid gebaseerde verhaal gaat over dokter Max Goodwin die zijn carrière begint in New Amsterdam door iedereen op de afdeling cardiochirurgie te ontslaan vanwege de statistieken. Goodwin stelt het belang van de patiënten boven de winst van het ziekenhuis. Hij vraagt ​​zijn collega's wat ze nodig hebben om hun vak beter uit te kunnen oefenen en patiënten nog beter te behandelen. Hij belooft hen hier zo goed mogelijk bij te helpen, dit tot groot ongenoegen van een aantal invloedrijke personen binnen het ziekenhuis.

'Grey’s Anatomy', vanaf dinsdag 8 januari om 20.30 uur op Net5.
'New Amsterdam', vanaf dinsdag 15 januari om 21.30 uur op Net5.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers