Derde seizoen 'Totally Fit Kidz' start bij RTL Telekids

zondag 26 februari 2017

Vanaf april is het tv-programma 'Totally Fit Kidz' weer terug bij RTL Telekids. Presentatrice Ingrid Jansen zal dit jaar samen met Elindo Avastia ieder weekend de jeugdige kijkers weer inspireren en nieuwe dingen leren over gezonde voeding en beweging.

Elindo Avastia is als 21- jarige geen onbekende bij de doelgroep. Hij vertolkte als acteur hoofdrollen in de series 'Ghost Rockers' en 'Vrijland'. Ook op YouTube timmert hij aardig aan de weg. Naast een nieuw gezicht krijgt 'Totally Fit Kidz' dit seizoen ook een nieuw onderdeel. In de serie gaan basisscholen strijden om de titel van 'Totally Fit School' van Nederland: wie weet er het meest over gezond eten en bewegen of wie is er het behendigst met de 'Speel Je Fit'– bal?


Dit seizoen komen er ook weer veel leuke ideeën voorbij om een gezonde schooltraktatie te maken. Allerlei bekende topsporters geven aan de kids tips hoe ze thuis veel kunnen bewegen. Te beginnen voor de televisie, tijdens 'Totally Fit Kidz'.

Wil jij met je beste vriend(in) jouw school vertegenwoordigen, heb je iets te vieren of wil je iemand bedanken met een zelfgemaakte traktatie? Dan zoeken Ingrid en Elindo jou! Geef je dan, voor 1 maart 2017 op, via www.telekids.nl.

Totally Fit Kidz is een programma van RTL Telekids in samenwerking met de Hartstichting en de KNVB. Het is een gedeelde ambitie van deze partijen om een gezonde en actieve leefstijl bij kinderen te bevorderen. Kinderen die op jonge leeftijd een gezonde leefstijl aanleren, lopen later minder risico op het krijgen van hart- en vaatziekten.

'Totally Fit Kidz', bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. Eerste uitzenddatum is 15 april 2017 om 14.09 uur.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers