Deze BN'ers laten zich opsluiten in 'The Big Escape'

donderdag 27 juli 2017

Raadsels oplossen, verbanden leggen, samenwerken en op de achtergrond bondjes sluiten om de kans te vergroten in het spel te blijven...

AVROTROS heeft de namen bekendgemaakt van de spelers van 'The Big Escape'. Welke BN’ers geven voor dit intrigerende avontuur hun vrijheid op?


Actrice Eva van der Gucht, komediant en televisiemaker Lieven Scheire, regisseuse Linda Hakeboom, ex-wielrenner Michael Boogerd, Olympisch schaatskampioene Annette Gerritsen, acteur Tygo Gernandt, programmamaker Giel de Winter, presentatrice Nance Coolen, acteur Harry Piekema, model en presentatrice Nadia Palesa, komediant Steven Brunswijk alias de Braboneger en beautyvlogster Nikkie de Jager gaan de uitdaging aan en laten zich opsluiten in de meest uiteenlopende escape rooms ooit.

Wie blijkt een natuurlijke leider, waarnemer, bemiddelaar of uitzonderlijk goed met cijfers? Ontdek hun talenten in 'The Big Escape'.


'The Big Escape', vanaf 6 september elke woensdag om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers