Dikke Dennis mag toch deelnemen aan 'Sterren Springen'

zaterdag 5 april 2014

Vrijdag ontstond er heel wat commotie omtrent Dikke Dennis nadat hij het in De Telegraaf had over zijn foute verleden. De tatoeëerder heeft het white power-logo en de tekst 'nazi skins' op zijn lichaam staan.

In De Telegraaf vertelde Dikke Dennis vrijdag dat hij goed dertig jaar geleden, als tiener, een pak foute vrienden heeft gehad. 'Ik was toen vijftien jaar. Ik had vriendjes die die kant aanhingen. Ik ben gestopt met die vriendschap en ik ben mijn eigen leven gaan leiden.' Hij stelt dus volledig afstand te hebben genomen van dat verleden.


'Wij zijn ons ervan bewust dat dikke Dennis een roerig verleden heeft. Hij heeft hier vrijdagavond publiekelijk afstand van genomen. Wij hebben geen reden om te twijfelen aan zijn oprechtheid. Daarom zal Dennis zoals gepland zaterdagavond gewoon deelnemen aan 'Sterren Springen', aldus een woordvoerder van SBS.

Bron: telegraaf.nl

DOSSIER: Sterren Springen 2014

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers