Dit zijn de eerste Comedy Central-Roasters: Henry van Loon, Brace en Prem Radhakishun

vrijdag 22 november 2019

Comedy Central maakte de eerste drie namen bekend voor de jaarlijkse roast-traditie. Niemand minder dan comedian en cabaretier Henry van Loon, zanger Brace en alleskunner Prem Radhakishun zullen dit jaar vlammen.

De heren kunnen niet wachten om Ali B het vuur aan de schenen te leggen en zij zullen hem voor eens en altijd ontmaskeren. Ali, word je al zenuwachtig?! 'The Comedy Central Roast of Ali B' is dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien bij Viacom-zender Comedy Central.


Hij verklapte het nieuws al eerder en kon echt niet wachten om aan de slag te gaan: zanger Brace is de eerste naam in het Roast-panel van deze vierde editie van de Nederlandse 'Comedy Central The Roast'. Brace werkte onder de vleugels van Ali B, zijn mentor, aan zijn comeback in de muziekindustrie. Ze kennen elkaar door-en-door en zien elkaar als broers, maar Brace staat in de startblokken om Ali spreekwoordelijk 'rake klappen uit te delen': 'Eindelijk, eindelijk kan ik Ali eens aanpakken.Ik kan echt niet wachten en ik kijk er enorm naar uit!' Zien de twee elkaar na 17 december nog steeds als broers?

Henry van Loon heeft het 'Roast'-podium al eerder beklommen, namelijk tijdens 'The Roast of Giel Beelen'. Zijn legendarische optreden werd weken later nog veelvuldig besproken en zijn Roast van Giel gaat op YouTube nog steeds door het dak. Wat heeft hij dit jaar in petto? En weet ook hij Ali op zijn plek te zetten tijdens de enige avond in het jaar dat echt alles uitgesproken mag worden?

Hij heeft de meest uitgesproken mening van Nederland en die gaan we horen: Prem Radhakishun is de derde Roaster die het Comedy Central-panel versterkt. De columnist, radio en televisiemaker en voormalig advocaat schoof geregeld samen met Ali aan bij 'De Wereld Draait Door' en ook hij kan niet wachten om hem te kunnen 'burnen'. 'Ik ben onder mijn steen vandaan gekropen om mijn dierbare broeder Ali te roasteren. Ik kan niet wachten om hem eens flink de waarheid te vertellen!'

Ali B laat zich roasten
Ali B mag zich met deze namen gaan voorbereiden liefdevol, doch flink, geroast te worden door een panel van friends & faux. Ali B is namelijk de officiële Comedy Central Roastee van 2019. De jaarlijkse Roast traditie is op dinsdag 17 december te zien bij Comedy Central. Ali B wordt hiermee toegevoegd aan de Nederlandse Comedy Central Roastee Wall of Fame naast Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol.

Over 'The Comedy Central Roast of'...
Het credo van 'The Roast' is 'We only Roast the ones we love'. Beroemdheden als Donald Trump, Alec Baldwin, Bruce Willis, Justin Bieber, James Franco, Charlie Sheen en Pamela Anderson mochten al plaatsnemen op de Roast-stoel. In 2015, gelijktijdig met het tienjarig jubileum van de zender, lanceerde Comedy Central NL de Nederlandse editie: 'The Comedy Central Roast' in de Benelux. De Nederlandse Wall of Fame van Roastees bestaat tot nu toe uit Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol.

'Comedy Central The Roast of Ali B' is dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers