Dit zijn de halve finalisten van 'The Talent Project'

zaterdag 13 oktober 2018

Na vier vrijdagavondshows vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties zijn de acht halve finalisten van 'The Talent Project' bekend.

Anouk, Avanaysa, Jay, Lucy, Martin, Mèrice, Nelis en Rick strijden vrijdag 19 oktober om een finaleplaats.


De acht kandidaten hebben de afgelopen periode enorm hard aan zichzelf gewerkt en gaan nu full-time aan de slag op de academy. Om elke seconde te benutten, overnachten zij daar ook. Onder begeleiding van de coaches worden zij klaargestoomd voor hun spectaculaire acts in de halve finale. Wie van hen boekt de meeste progressie en zingt volgende week de sterren van de hemel?

De winnaar van het programma gaat naar huis met een geldbedrag van maar liefst 50.000 euro, om zijn of haar muziekcarrière mee te starten. Er zijn maar vier finaleplaatsen beschikbaar dus alles moet uit de kast gehaald worden om die plek te bereiken. 

'The Talent Project' wordt geproduceerd door Endemol Shine Nederland.

'The Talent Project', vrijdag 19 oktober om 20.30 uur halve finale, vrijdag 26 oktober om 20.30 uur finale, bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers