Dominomus illegaal neergeschoten

dinsdag 29 november 2005

Eindelijk gerechtigheid voor de onfortuinlijke Dominomus. De inmiddels wereldberoemde mus is wel degelijk illegaal doogeschoten. Nu blijkt pas dat de schutter geen vergunning op zak had en dus illegaal aan het werk was.

Twee

weken geleden werd het musje doodgeschoten door een medewerker van 'Duke Faunabeheer'. Na het omvergooien van 23.000 dominostenen was het voor producent Endemol genoeg geweest.

De directeur van Duke beweerde eerder dat hij de nodige vergunning voor het afschieten van de mus had. Eén dag na het dodelijke incident startte echter een uitgebreide discussie over de vergunningsverlening.

Nu blijkt dat de vergunning niet in orde is, verwacht De Faunabescherming dat justitie eerstdaags overgaat tot vervolging van de schutter.
Bram Bartholomees Bron: NU.nl

DOSSIER: Domino Day

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers