Door coronavirus voorlopig geen publiek bij uitzendingen Omroep MAX

vrijdag 13 maart 2020

Het coronavirus grijpt om zich heen. Ook in Nederland merken we steeds meer de gevolgen hiervan. Het krijgt langzaam meer invloed op onze dagelijkse gang van zaken en evenementen worden verplaatst of afgezegd. Ook Omroep MAX kondigt maatregelen aan.

MAX heeft besloten dat vanaf 12 maart 2020 er voorlopig geen publiek meer plaats zal nemen in alle uitzendingen van MAX. Zowel bij radio- als televisie-uitzendingen. Jan Slagter: 'Dit in het belang van ons publiek. Wij willen groepen mensen uit verschillende delen uit het land niet op dagelijkse basis op één plek bij elkaar brengen. We adviseren mensen om de richtlijnen van het RIVM te blijven volgen, maar als omroep gaan we een stap verder.'


Zodra u uitzendingen van Omroep MAX weer bij mag wonen, laten wij het weten op MAX Vandaag en via onze sociale media-kanalen.

Risico’s uitsluiten
Afspraken van werknemers met mensen van buiten de organisatie worden geannuleerd. 'We doen deze afspraken telefonisch. We willen zoveel mogelijk risico’s uitsluiten, zodat we onze kerntaak kunnen blijven uitvoeren; namelijk het maken van programma’s.'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers