Drie BNNVARA-talenten presenteren dagelijkse talkshow 'Na Het Nieuws'

zondag 22 september 2019
Foto: BNNVARA - © credits: Annemieke van der Togt 2019

Vanaf 23 september is de dagelijkse live BNNVARA-talkshow 'Na het Nieuws' terug met drie nieuwe presentatoren. Dzifa Kusenuh, Sophie Frankenmolen en Samya Hafsaoui nemen het stokje over van Renze Klamer.

Iedere werkdag geven zij in 'Na het Nieuws' verdieping en duiding bij onderwerpen uit het nieuws en de actualiteit. De presentatoren laten hierbij een nieuwe, frisse, jonge generatie talkshowgasten aan het woord.

Dzifa Kusenuh
Dzifa is presentatrice en actrice. Bij BNNVARA presenteert ze 'Drugslab' en 'Club Hub'. Als actrice was ze o.a. te zien in 'De Slet van 6 VWO'.

Dzifa Kusenuh: 'Ik hoop dat we komend seizoen in 'Na het Nieuws' nóg meer andere stemmen en kleuren van de maatschappij in de spotlights kunnen zetten. Ik ben supertrots dat ik daar met twee powervrouwen als Samya en Sophie aan mag bijdragen.'

Sophie Frankenmolen
Sophie is programmamaker en presentator van o.a. 'Rambam' en de wetenschapsprogramma's van de Universiteit van Nederland. Ook is ze te zien als tafeldame bij 'De Wereld Draait Door'.

Sophie Frankenmolen: ''Na Het Nieuws' geeft ons de mogelijkheid om een talkshowtafel te vullen met een nieuwe, diverse generatie kundige gasten. Ik heb er belachelijk veel zin in en kijk er naar uit het talkshowavontuur aan te gaan met deze ambitie én met dit team.'

Samya Hafsaoui
Bij 'De Wereld Draait Door' presenteerde ze de online rubriek 'Taxi Terug'. Zij is onder andere bekend van 'All Together Now' en schrijft voor Vogue.

Samya Hafsaoui: 'Met 'Na Het Nieuws' voelt het alsof we een kweekvijver hebben gekregen om jonge gasten zo mooi, scherp en actueel mogelijk te kunnen laten zien. Ik heb nog heel veel te leren en foutjes maken gaat zeker gebeuren, maar dat mag, en dat is zo fantastisch aan dit programma!'

'Na het Nieuws' is vanaf 23 september elke werkdag te zien om 20.30 uur bij BNNVARA op themakanaal NPO1 Extra (online, KPN kanaal 76 en Ziggo kanaal 128). De volgende dag wordt 'Na Het Nieuws' herhaald na het NOS Journaal van 13.00 uur op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers