Een unieke Koningsdag met MAX vanaf Paleis Soestdijk!

dinsdag 5 maart 2019

et als voorgaande jaren viert MAX Koningsdag geheel in stijl op Paleis Soestdijk. Het MAX-programma 'Tijd voor MA'X zendt op deze feestelijke dag live uit vanaf het paleis.

Voor deze speciale gelegenheid is er een éxtra live-uitzending: 'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', gepresenteerd door Jan Slagter.


'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', zaterdag 27 april vanaf 13.55 uur op NPO 1
Vanaf 13.55 uur zendt MAX op NPO 1 de speciale live-uitzending 'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk' uit. In deze feestelijke uitzending ontvangt Jan Slagter diverse gasten. Ook kan de kijker genieten van verschillende muzikale optredens.

'Tijd voor MAX', zaterdag 27 april om 16.15 en 17.10 uur op NPO 1
Sybrand Niessen en Martine van Os verruilen zaterdag 27 april Studio 23 voor een dubbele uitzending van 'Tijd voor MAX op Paleis Soestdijk'. Met onder anderen koningshuisdeskundige Justine Marcella en conservator van Paleis Het Loo Paul Rem bespreken zij bij 'Tijd voor MAX' de actualiteit van de dag. Muzikaal spektakel is er van niemand minder dan George Baker. De bekende Nederlandse zanger komt langs én neemt zijn band mee!

'MAX Koningsdag', zaterdag 27 april op NPO 1
Locatie: Paleis Soestdijk

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers